Yimpaş Proma Yozgat Surtaş Şubesi

Yimpaş Proma mağazası düzenlenen törenle açıldı. Hamamcıoğlu Cami yanında eski Surtaş’ın bulunduğu yere açılan mağaza ilk günden vatandaşların akınına uğradı.
            Alışveriş Merkezlerinin yanı sıra proma marketlerine ağırlık vermeye başlayan Yimpaş, Yozgat başta olmak üzere çeşitli bölgelerde yatırımlarına devak edecek.
            Açılış sonrası açıklama yapan Yimpaş Holding Genel Müdürü Nurullah Nurdoğan, “Bugün burada Yimpaş Proma Mağazamızın üçüncü şubesini halkımızın hizmetine açtık. Bilindiği üzere Yimpaş değişik sektörlerde faaliyetlerine devam etmektedir. Yimpaş Terminal Mağazamız kısa bir süre önce AVM şekline dönüştürüldü ve hizmet vermeye başladı. Bu değişiklik ise Yozgat’a yeni bir renk, yeni bir heyecan kattı. Yozgat ve Yozgatlılar hizmetin en güzeline layıktır. Bizde bu hizmeti vermek için elimizden geleni yapmaktayız. Açmış olduğumuz Proma mağazamızın Yozgat halkına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

12.05.201