Yimpaş Proma Yozgat Salı Pazarı Şubesi

Yimpaş Proma Market düzenlenen törenle açıldı. Eski salı pazarı alanında hizmete giren Proma Market’in açılış törenine Yimpaş yönetimi tam kadro katıldı.
            Proma Market’te ağırlıklı olarak Aytaç ürünleri satışa sunuluyor.
             Yimpaş Proma Market’in açılış töreninde konuşma yapan Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar, “Allaha şükürler olsun Yimpaş markalaşarak büyümesini sürdürüyor. Bilindiği üzere gıdada Aytaç beyaz ette, kırmızı ette gıda maddelerinde Türkiye’nin lider markası oldu.
Yimpaş büyük mağazaları Nehir adı altında toplayarak, 500-1000 metre kareden büyük olan mağazaları AVM olarak, 200-500 metre kare olan mağazaları ise Aytaç’ın kendi ürettiği ürünleri ‘fabrikadan halka’ gibi satış yapacağı Proma Mağazaları yapacak. Mir toptan mağazalarımızı da hizmete açıyoruz. Mobilya sektöründe Nora, otelcilik sektöründe Safron Otelleri şeklinde beş ayrı kategoride büyümeyi sürdürüyoruz. Şu anda açmış olduğumuz mağazamızın Yozgat halkına, şirketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, Allah hayırlı ve helal kazançlar nasip etsin” şeklinde konuştu.

09.06.2011

Yimpaş Proma alışveriş marketler zincirinin 4'üncüsü düzenlenen törenle açıldı.

Fiyat ve üren yelpazesi ile sektöre yeni bir soluk getirme iddiası ile açılan Proma Markete gelenlere dün gün boyu et döner ikram edildi.
            Yimpaş Holding’in alışveriş sektöründeki yeni yüzü olan ‘Yimpaş Proma’ Çankırı ve Çerkeş’in ardından 4’üncü alışveriş marketini Yozgat’ta dualarla hizmete soktu.
Yeni Cami Mahallesi eski Salı pazarında oluşturulan Yimpaş Proma’nın açılışı saat 14:30’da gerçekleşti. Yapılan duaların ardından açılış kurdelesini kesen Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar, 200 metre kare alanda modern bir alışveriş merkezi oluşturduklarını söyledi.
            Yimpaş Proma’nın ürün kalitesi ve fiyatları ile Yozgat’ın alışveriş sektöründe farklı bir yüzü olacağını söyleyen Uyar, şu açıklamada bulundu: “Alış veriş sektörüne farklı bir soluk kazandıracak Proma Marketler zincirinde Aytaç ürünleri ağırlıklı olarak satılacak. Ürün kalitesinden ve fiyatlardan vatandaşlarımızın da memnun olacağını düşünüyorum” dedi.

Proma Marketlerinde satılan ürünlerinin farkını kısa sürede hissettireceğine inandığını söyleyen Uyar; “Proma marketlerinde satılacak ürünler taze olacak. Manav reyonlarında Yozgatlı’nın ağzına layık, meyve ve sebzeler olacak. Ürünlerimizin fiyatları da kalitesi gibi bütçeleri sarsmayacak, aksine destekleyecek. İnşallah bundan sonra da ilçelerde Proma Marketleri açılmaya devam edecek. Yozgat’ımız için hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.