Yimpaş Proma Yozgat Sarıkaya Şubesi

Yimpaş Holding Sarıkaya'da Yimpaş Proma Mağazasını Hizmete Açtı

Yimpaş Holding, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde "Yimpaş Proma" parakende satış mağazasını düzenlenen törenle hizmete açtı.

Yimpaş Holding'in alışveriş sektöründeki yeni yüzü olan Yimpaş Proma mağazalar zincirinde 20'inci mağazasını Sarıkaya ilçesinde hizmete açtı. Mağazanın açılış törenine katılan Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar, Yozgat'ın tüm ilçelerinde açmayı düşündükleri Yimpaş Proma mağazasının 20'incisini Sarıkayada hizmete açıtklarını belirterek, "Yimpaş'ı en iyi tanıyan ilçelerimizden biride Sarıkaya'dır. 20 Yıllık dönemde Sarıkaya'ya girmek nasip olmamıştı. İnşallah biz Proma mağazalarımızla tüm Türkiye'yi donatacağız. Gıdaların yüzde 50'si Yimpaş'ın ürettiği Aytaç ürünleri olacak. En sağlıklı, sıhhatli et ürünleri yanında beyaz et yanında yağı, suyu, peyniri, sütü, meyve suyu her şeyi üreterek inşallah en sıhhatli, en temiz ürünleri burada bulacağız" dedi. Çok sayıda vatandaşın da ilgi ile takip ettiği açılışta Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar sözlerini şöyle sürdürdü: "Allaha şükür 1980 yılından 2000 yılına kadar 20 yıl Yimpaş,Yozgat'ı tüm dünyaya tanıttı fakat bu 8-10 yıllık bir sürede de biliyorsunuz mali süreç Türkiye'deki böyle tökezletmek isteyenler halkın birleşmesini istemeyenler, paraların faize gitmesini isteyenlerin bazı ayak çember oyunları ile Türkiye'de bu tip şirketler biraz geriledi zannetti ama her şeyde Allah'ın dediği oluyor. Şimdi hem fabrikalarımız hem mağazacılığımız büyüyecek o anlamda da bir halkası da inşallah Sarıkaya'ya oldu.Yakında Çayıralan, Boğazlıyan ve Şefaatlide olmak üzere Yozgat'ın kazalarında olacak. Hep beraber hem Türkiye'mize hem Sarıkaya'mıza ortaklarımıza hayırlı uğurlu olsun"

Törende açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler mağazayı gezdi.

15.09.2011