FABRİKALAR

AYTAÇ - KIRMIZI ET ENTEGRE TESİSLERİ 

        Aytaç Kırmızı Et Tesisleri Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde kuruludur. Toplam 912 dönüm arazi üzerindedir. 135.000 m2 kapalı olmak üzere toplam 217.000 m2 kurulu alanda yer alan fabrika 1995 yılında faaliyete geçmiş dünyanın en büyük entegre yatırımlarından biridir.

     Günde 750 büyükbaş, 2500 küçükbaş hayvan kesimi ve yılda 7.500 ton işleme kapasitesine sahip günümüzün en gelişmiş gıda teknolojisiyle donatılmış tesis olma özelliğini taşımaktadır.

     Şarküteri üretim kapasitesi yılda 6.000 ton sucuk, 5.400 ton sosis, 7.920 ton salam ve 2.112 ton donuk üründür.

     Kesme, deri soyma, sakatat ayırma, bölme, parçalama, kemik sıyırma, kıymetli et ayrımı işlemlerinin her biri veteriner hekim ve gıda mühendislerinin kontrolündedir; laboratuvarları 24 saat hizmet verecek şekilde, gıda hijyen ve güvenliğine yönelik her türlü analizi yapabilecek cihazlarla donatılmıştır. İleri işlenmiş et ürünlerine mahsus üretim bölümleri de yine aynı şekilde uzmanların kontrolünde bulunmaktadır. 

ADRES : İstasyon Mah. Bedilönü Mevkii 18600 Çerkeş Çankırı

TEL      : 0376 766 24 40

FAX      : 0376 766 24 43